Klantenservice (ma-vr van 7-22 uur): +32 (0) 78483903 (lokaal tarief)

Tirendo Holding GmbH– verklaring ten aanzien van de bescherming van gegevens

Bij Tirendo nemen we de bescherming van uw persoonsgegevens bijzonder serieus. Al onze pagina's zijn beveiligd met het Secure Socket Layer-certificaat (SSL). Bij de verwerking van gegevens is het ons doel om enkel die persoonsgegevens op te vragen, te verwerken en te gebruiken die relevant en noodzakelijk zijn voor het gebruik van onze diensten. In de volgende paragrafen kunt u lezen in hoeverre bij het gebruik van onze internetdiensten gegevens opgeslagen worden en hoe die gegevens door ons gebruikt worden. Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te garanderen dat de voorschriften ten aanzien van de privacy worden nageleefd. Onze aanbiedingen voldoen aan de strenge bepalingen van het Belgische en het Europese privacyrecht en wel in het bijzonder aan de bepalingen van de Belgische Privacywet (8 december 1992).

1. Wanneer is er sprake van persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle inlichtingen betreffende een geďdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. De naam en het adres, evenals het e-mailadres worden als persoonsgegevens beschouwd. Gegevens die geen betrekking hebben op een geďdentificeerde of identificeerbare persoon vallen hier niet onder.

2. Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

U kunt onze website bezoeken zonder dat u uw persoonsgegevens hoeft op te geven. Tijdens uw bezoek aan onze site blijft u in principe anoniem, met uitzondering van het inloggen via een gebruikersnaam en een wachtwoord. De door uw browser, bij het openen van een pagina, doorgegeven verbindingsgegevens (zoals datum, duur van uw bezoek of de naam van uw provider) worden door ons gebruikt zonder dat deze te herleiden zijn tot uw persoon, tenzij u ingelogd bent.

Uw persoonsgegevens geeft u vrijwillig door, bijvoorbeeld wanneer u een bestelling opgeeft. Deze persoonsgegevens kunnen bestaan uit:

Voor- en achternaam
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer
Faxnummer
Geboortedatum
Bank- en/of creditcardgegevens

Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling te kunnen leveren zoals contractueel is vastgelegd. Wij kunnen deze gegevens ook gebruiken voor het leveren van de door u gewenste dienst, om klachten te verwerken of ten behoeve van de klantenservice (bijvoorbeeld bij het beantwoorden van uw vragen).

Indien wij hiervoor gebruik maken van de diensten van derden (bijvoorbeeld transportbedrijven en betalingsdienstverleners) geven wij aan deze derden uitsluitend de noodzakelijke gegevens door en deze derden zijn eveneens verplicht om uw persoonsgegevens te beschermen. Uw telefoonnummer gebruiken wij om u terug te kunnen bellen. Uw e-mailadres hebben wij nodig om de ontvangst van uw bestelling te kunnen bevestigen en om met u te communiceren (vb.: het verzenden van een ontvangstbevestiging van uw bestelling).

Indien u voor het eerst een bestelling plaatst of functies gebruikt waarvoor registratie vereist is, worden uw gegevens opgeslagen voor het aanmaken van een klantenaccount, zodat u in de toekomst sneller en eenvoudiger aankopen kunt doen.

Voor zover wij gegevens gebruiken voor een doel waarvoor volgens de wettelijke bepalingen uw toestemming vereist is, zullen wij u steeds om uw uitdrukkelijke toestemming vragen. U kunt, wanneer u deze toestemming heeft gegeven, deze vanzelfsprekend te allen tijde intrekken en/of het gebruik van uw gegevens in de toekomst verbieden.

Zo kan u zich abonneren op onze nieuwsbrief, maar bent u er niet onvoorwaardelijk aan gebonden. Wanneer u de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kan u zich gemakkelijk uitschrijven door op de knop 'Afmelden' (die u in elke nieuwsbrief terugvindt) te klikken. Hetzelfde geldt voor promotiemails. Daarnaast maken wij bij eventuele wedstrijden ook gebruik van gegevens om de winnaars in te lichten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de deelnamevoorwaarden van de betreffende wedstrijd.

3. Wat zijn cookies en waarvoor worden cookies bij ons gebruikt?

Een antwoord op deze vraag vindt u op de aparte pagina Cookiebeleid.

4. Google Analytics

Ook hierover vindt u meer informatie onder de pagina Cookiebeleid.

5. Google AdSense

Deze website maakt ook gebruik van Google AdSense, een dienst waarmee reclame-advertenties van Google in websites worden opgenomen. Google AdSense gebruikt cookies die op uw computer worden opgeslagen en het mogelijk maken de website te analyseren en te gebruiken. Google AdSense gebruikt voorts zogenaamde web beacons. Met behulp van deze web beacons kan informatie als het bezoekersverkeer op deze pagina’s geanalyseerd worden. De via cookies en web beacons gegenereerde informatie over het gebruik van deze website (inclusief uw IP-adres) en de levering van advertentieformats worden naar een server van Google in de Verenigde Staten gestuurd en daar opgeslagen. Deze informatie kan door Google aan contractpartners van Google worden doorgegeven. Google koppelt uw IP-adres echter niet aan andere gegevens die u heeft opgeslagen, dus u bent niet identificeerbaar.

U kunt het installeren van de cookies door middel van een instelling in uw browserprogramma voorkomen; wij wijzen u er echter op dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de bewerking van de over u opgeslagen gegevens door Google op de hierboven beschreven wijze en met het hierboven genoemde doel.

6. Google +1 knop

Met behulp van de ‘Google +1’-knop ontvangen u en andere gebruikers inhoud van Google en van onze partners die op uw profiel is afgestemd. Google slaat zowel de informatie op waarvoor u vanwege de inhoud een ‘+1’ heeft doorgegeven, als de informatie over de site die u aan het bekijken was tijdens het klikken op ‘+1’. Uw ‘+1’s kunnen als verwijzing samen met uw profielnaam en uw foto in Google-diensten opgenomen worden. Dit gebeurt o.a. bij zoekresultaten, op uw Google-profiel of op andere plaatsen op websites en in advertenties. Google registreert informatie over uw ‘+1’-activiteiten om de diensten van Google voor u en anderen te verbeteren. Om de ‘Google +1’-knop te kunnen gebruiken, heeft u een wereldwijd zichtbaar, openbaar Google-profiel nodig waarin op zijn minst de voor het profiel gebruikte naam opgenomen moet zijn. Deze naam wordt voor alle diensten van Google gebruikt. In sommige gevallen kan de naam ook als vervanging dienen voor een andere naam die u bij delen van de inhoud via uw Google-account heeft gebruikt. De identiteit van uw Google-profiel kan getoond worden aan gebruikers die uw e-mailadres kennen of over andere informatie beschikken waarmee u zich kunt identificeren.

Behalve voor de hierboven nader verklaarde gebruiksdoeleinden worden de door u ter beschikking gestelde gegevens volgens de geldende bepalingen van Google ten aanzien van de bescherming van gegevens gebruikt. Google kan samengevatte statistieken over de ‘+1’-activiteiten van de gebruikers publiceren en tevens deze doorgeven aan gebruikers en partners zoals publishers, adverteerders of gekoppelde websites.

7. Facebook Social Plugins

Deze website gebruikt verder zogenaamdesocial plug-ins („plug-ins“) van het sociale netwerk Facebook.com, dat beheerd wordt door Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA geëxploiteerd wordt („Facebook“). De plug-ins zijn aangeduid door een Facebook-logo of door de toevoeging „Facebook Social Plugin“. Een overzicht van de Facebook-plugins is te vinden op: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Als u op http://www.tirendo.be pagina’s oproept die met een dergelijke plug-in werken, dan maakt uw browser verbinding met de servers van Facebook. De inhoud van de plug-in wordt door Facebook rechtstreeks naar uw browser overgedragen en door de browser in de website opgenomen. Door deze koppeling aan de plug-ins krijgt Facebook de informatie dat u de bewuste pagina van onze website heeft opgeroepen. Wanneer u op dat moment op Facebook bent ingelogd, kan Facebook het bezoek aan uw Facebook-account koppelen. Als u een interactie met de plug-ins uitvoert, bijvoorbeeld door op de knop „vind ik leuk“ te drukken of een reactie te schrijven, dan wordt deze informatie door uw browser rechtstreeks aan Facebook doorgegeven en daar opgeslagen.

Meer informatie over het doel en de omvang van de registratie van gegevens en de verdere verwerking en het verdere gebruik van de gegevens door Facebook evenals de instellingsmogelijkheden en uw rechten kunt u vinden onder de privacybepalingen van Facebook op: http://www.facebook.com/policy.php.

8. Twitter-functie

In onze pagina’s zijn functies van de dienst Twitter opgenomen. Deze functies worden aangeboden door Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Door het gebruik van Twitter en de functie “Re-Tweet” worden de door u bezochte websites aan uw Twitter-account gekoppeld en aan andere gebruikers bekendgemaakt. Daarbij worden ook gegevens aan Twitter doorgegeven.

Wij wijzen u erop dat wij als aanbieders van de pagina’s niet weten wat de inhoud van de doorgegeven gegevens is en hoe Twitter deze gebruikt. Nadere informatie hierover vindt u in de verklaring “Twitter Privacy Policy op http://twitter.com/privacy.

U kunt uw instellingen bij Twitter voor het beschermen van uw gegevens wijzigen onder uw accountinstellingen op http://twitter.com/account/settings.

9. Doorgeven, verbeteren, blokkeren en wissen van gegevens

Volgens de Belgische Privacywet heeft u het recht op het verkrijgen van informatie over de gegevens die over u zijn opgeslagen en eventueel het recht te eisen dat deze gegevens verbeterd, geblokkeerd of gewist worden. Wij zullen u hier geen kosten voor in rekening brengen.


Tirendo Holding GmbH

Pappelallee 78/79
10437 Berlin
Duitsland

Tel.: 02 808 6543
E-mail: service@tirendo.be
Website: www.tirendo.be

Directie: Andreas Prüfer, Thierry Delesalle
BTW-nummer: BE 0535.634.691
Kamer van Koophandel Charlottenburg: HRB 145365 B


Tirendo International

Partner

tirendo.be, un'offerta di Tirendo Holding GmbH